YILDIZEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yildizel. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 16:22 Ik vindt super snel en lekker
21 jan 2023 om 17:05 Eten was goed lekker warm had wel iets meer saus bij gekund voor mij. Voor de rest super vriendelijke bezorger.
15 jan 2023 om 7:43 Aangenaam verrast door de lekkere kapsalon. Is bij andere restaurants via thuisbezorgd vaak een stuk minder. Ook de kinderen waren goed te spreken over hun gerechten.
15 jan 2023 om 1:22 Supergoed als altijd >:-)))
8 jan 2023 om 20:11 Super goed ♡
7 jan 2023 om 20:41 Niets op aan te merken, bezorgd op de afgesproken tijd, extra's zaten er ook bij.
23 dec 2022 om 18:00 Doorgegeven dat ik extra kaas en rode saus wilde en extra salade . Er dan aan de deur voor zou betalen . Nog 3 x opgebeld telefoon werd niet opgenomen en de extra zaten er niet bij . Ik bestel er niet meer . Kip was licht gebakken ook niet lekker.
22 dec 2022 om 14:16 de pizza smaakte naar zeep
20 dec 2022 om 19:18 Super snel bezorgd, goeie patat, ik vond alleen de döner een beetje flauw en er zat nauwelijks saus bij
19 dec 2022 om 12:27 Nog steeds prima verzorgde zaak. Ik kwam er al in 2010, vaak lekker eten gehaald, ga zo door